Almassora: El PP proposa copiar el model Vall d'Alba per a rescatar a la restauraci y la hostaleria


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197037_122572/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-01-2021
El PP proposa copiar el model Vall d'Alba per a rescatar a la restauraci y la hostaleria

El Partit Popular d'Almassora proposar al PSOE i Ciutadans que activen el pla Vall d'Alba per a rescatar als negocis de restauraci i hostaleria afectats per les restriccions sanitries que van entrar en vigor dijous passat dia 7.
L'objectiu, tal com ha explicat la regidora del PP, Silvana Rovira, s continuar reivindicant la fortalesa d'un sector, el del nostre teixit productiu, al qual PSOE i Ciutadans han ignorat completament en l'exercici 2020 negant-se a convocar un pla d'ajudes directe als autnoms, pimes i empreses.
Les noves restriccions que el Consell ha aplicat a l'hostaleria i la restauraci i que els obliguen a tirar el tancament a les 17.00 hores i a reduir l'aforament amb 4 comensals per taula hauria de veure's compensat per una ajuda municipal.
En aquest sentit, ha explicat Rovira, si a Vall d'Alba, un municipi amb 2.800 habitants, han sigut capaos d'anunciar unes ajudes directes de 500 euros per cada negoci afectat, no sabem per qu a Almassora ni PSOE ni el seu soci de Ciutadans es neguen de manera rotunda a fer costat a aquests negocis.
Durant l'exercici 2020, el Partit Popular va reivindicar des del minut zero de la pandmia la convocatria de lnies d'ajudes perqu el teixit productiu no es ressentira pels tancaments obligats de les seues activitats. Orelles sordes i ni un sol euro, ha recordat Rovira. En 2021, tamb s'han negat a reservar una partida inicial de 500.000 euros, que s el que exigem nosaltres per a desprs, al llarg de l'exercici, anar ampliant-la en funci de la demanda.
Ara, ens plantegem que si hi ha municipis amb molts menys recursos com Vall d'Alba que sn capaos d'activar aquests plans, per qu a Almassora PSOE i Ciutadans continuen castigant als nostres autnoms. s un drama que lamentablement es tradueix en atur, perqu a Almassora, lluny de reduir-se el nombre d'aturats, augmenta davant la ceguesa dels qui ens governen.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana