Almassora: El collegi Regina Violant segueix sense calefacci en plena onada de fred i el PP urgeix solucions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197080_122608/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 15-01-2021
El collegi Regina Violant segueix sense calefacci en plena onada de fred i el PP urgeix solucions

Ms de mig miler d'escolars i docents del collegi Regina Violant han tornat a les aules desprs de les vacances de Nadal sense calefacci. La circumstncia no s nova, s'arrossega des que al setembre s'iniciara el curs lectiu i el centre educatiu registrara una srie d'incidncies que el PSOE, a preguntes del PP, va assegurar que es resoldrien en breu.
La realitat s ben diferent i els alumnes i professorat segueixen sense calefacci a les aules i en plena onada de fred s urgent donar solucions, ha considerat Mara Tormo, portaveu del PP a Almassora. Durant mesos hem fet constar al PSOE i a Ciutadans la situaci en la qual es trobava aquest centre educatiu i malgrat les respostes de l'alcaldessa que estava tot encarrilat per a resoldre la temporalitat, la veritat s que hui segueixen sense calefacci, sense cuina, perqu amb llum d'obra no es pot donar d'alta el servei, i amb una deficient cobertura d'internet que noms permet l'accs i la connectivitat en una part del centre educatiu.
Tormo (PP) ha fet una crida al PSOE i al seu soci de Ciutadans perqu el que hauria d'haver sigut una prioritat s evident que segueix sense obtindre solucions. A les aules, com a conseqncia del coronavirus, s necessari ventilar i si tenim en compte que dins de les classes no hi ha calefacci, la temperatura encara baixa ms.
Des del PP, tornarem a traslladar, una vegada ms, la urgncia que revist aquesta situaci. El PSOE hauria d'haver resolt la temporalitat dels serveis del collegi Regina Violant en aquests mesos, per lamentablement no s aix. Desitgem solucions, com les reclama tota la comunitat educativa, perqu hi ha hagut temps de sobres per a actuar i evitar que en plena onada de fred es trobaren amb aquesta situaci. Tendim la nostra m a ajudar en la mesura del possible, perqu l'objectiu no s quedar-nos en una crtica poltica. s atendre una demanda de centenars d'alumnes i dotzenes de docents. El primer sn ells i s urgent resoldre aquest problema, ha manifestat la portaveu del PP a Almassora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana