Almassora: PP lamenta que Almassora limite a 100.000 euros les seues ajudes a autnoms que Onda eleva a un mili d'euros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197161_122675/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 25-01-2021
PP lamenta que Almassora limite a 100.000 euros les seues ajudes a autnoms que Onda eleva a un mili d'euros

A Onda, amb una poblaci de 24.980 habitants, "similar a la nostra", explica Tormo, les poltiques del PP liderades per *Carmina Ballester han establit un fons d'un mili d'euros per al teixit productiu. "Amb una aposta decidida per tots els que han intentat mantindre actiu el seu negoci i tamb per a aquells que s'han vist obligats a tancar-lo".

A Almassora, amb una poblaci de 26.742 habitants, l'esquerra liderada pel PSOE i acompanyada per Ciutadans, ha abandonat a la seua sort als comerciants, empresaris i pimes. "Els autnoms s'han trobat ac un erm econmic malgrat la sobrada liquiditat d'un ajuntament l'alcaldessa socialista del qual presumeix que camina cap al deute zero". I en aquests moments, explica Tormo, "no seria ms oport invertir en els qui realment ho necessiten?".

Des del Partit Popular, declara Tormo, "hem treballat des del primer moment de la pandmia per a protegir a la nostra localitat. Per a atendre les necessitats ms urgents dels nostres vens i assistir-los en matria sanitria. Per no podem abandonar-los en l'econmic o correrem el risc de portar a la runa aquest municipi que tant de talent i emprenedoria acull. Els nostres autnoms sn uns herois que no mereixen la misria que ha previst PSOE i Ciutadans en pressupostos. La nostra hostaleria i restauraci no podran respirar amb els limitats 50.000 euros que l'esquerra ha presentat com una taula de salvaci". Des del PP, "plantegem 500.000 euros inicials per a enguany ampliables en funci de les necessitats. Ens han donat l'esquena, per continuarem lluitant pels que realment importen: els nostres autnoms".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana