Almassora: La pandmia obliga a traslladar la XI edici de la Fira Orientat als instituts dAlmassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197438_122895/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 18-02-2021
La pandmia obliga a traslladar la XI edici de la Fira Orientat als instituts dAlmassora

Els instituts IES Vila-roja i lvaro Falomir acolliran els dies 22, 23 i 24 de febrer la XI edici de la Fira Orientat a Almassora. L'esdeveniment, dirigit a l'alumnat de quart de l'ESO, Formaci Professional i primer de Batxillerat, s'iniciar el dilluns al Vila-roja i continuar en l'lvaro Falomir els dos dies restants. A causa de la situaci sanitria actual, l'Ajuntament al costat de la companyia organitzadora han decidit traslladar la mostra de lEspai Mercat als centres educatius.

La regidora de Joventut, Mara Luisa Renau, i el gerent de l'empresa organitzadora de l'esdeveniment, Jorge Rosell, han presentat la nova edici de la fira que ocupar des del dilluns fins al dimecres de la setmana que ve. L'estudiantat gaudir gratutament d'un esdeveniment informatiu que busca donar eixides professionals a aquest sector de la poblaci. Cal destacar que aquest any noms tindr lloc la part de dinmiques i orientaci personalitzada on l'alumnat podr preguntar i consultar tots els seus dubtes.

Les xarrades, amb una hora de duraci, comptaran amb dos professionals i material audiovisual per a ser ms didctiques. A ms, enguany incorporaran la novetat de l'aplicaci minecraft en la qual diferents collaboradors tindran el seu espai i ajudaran als usuaris. Aquesta eina virtual dinamitzar i complementar la fira ja que convida als participants a resoldre els seus dubtes a travs de jocs.

D'aquesta manera, l'APP compta amb un xat que permetr a l'alumnat estar en contacte amb els orientadors durant un mes des de l'inici de la mostra. Per a accedir a l'aplicaci la companyia ha preparat unes claus que tindran els instituts, els joves i el personal d'orientaci. L'empresa responsable ha preparat un vdeo explicatiu de l'eina que poden visitar en el segent enlla: https://youtu.be/irxgbvtqiyo .

D'altra banda, l'objectiu del frum s orientar el futur educatiu i laboral de la joventut d'Almassora. L'esdeveniment oferir assessorament, explicar les lleis que regeixen el sistema educatiu actual i comptar amb l'oferta d'universitats i cursos de formaci professional. A ms, la fira busca desenvolupar habilitats d'autoconeixement en els participants, familiaritzar-los amb el mn laboral i ajudar-los a prendre les seues prpies decisions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana