Almassora: Almassora crea una borsa docupaci dinfermeria per a la Residncia de la Tercera Edat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197520_122961/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 26-02-2021
Almassora crea una borsa docupaci dinfermeria per a la Residncia de la Tercera Edat

La Residncia Municipal de la Tercera Edat d'Almassora ja ha posat en marxa les bases per a la creaci d'una borsa d'ocupaci destinada a personal d'infermeria interessat a treballar en el centre. Les persones candidates podran accedir al lloc en el geritric mitjanant un concurs de mrits que aconsegueix un mxim de 68 punts. Aquesta xifra es divideix en 40 punts per l'experincia laboral i 28 per la formaci especialitzada, aptituds que valorar un tribunal creat per a l'ocasi amb cinc treballadors del centre.

D'aquesta manera, les persones aspirants tenen moltes possibilitats de sumar punts mitjanant la seua experincia laboral. El jurat tindr en compte de major valor a menor la prctica laboral en: la prpia Residncia Municipal d'Almassora, en una altra residncia de persones majors o dependents de la mateixa categoria, en algun centre sanitari, en una residncia o centre de la tercera edat de diferent categoria o tamb per treballar en un centre no sanitari amb categoria d'infermera.

D'altra banda, la formaci especialitzada aconsegueix un mxim de 28 punts pels segents motius: estar en possessi de diferents titulacions de les necessries per al lloc, per seminaris o jornades relacionades amb la infermeria en aquests centres, per coneixement del valenci mitjanant diploma oficial, per altres activitats divulgatives amb acreditaci justificativa i per comptar amb el carnet de manipulador d'aliments.

Tots els aspirants a aquesta borsa d'ocupaci d'infermeria oferida per la Residncia hauran de complir els segents requisits: tindre 16 anys o ms sense excedir l'edat de jubilaci, posseir una titulaci universitria d'infermeria o titulacions equivalents, no patir malalties que impedisquen complir amb les funcions del lloc laboral, no tindre en el seu historial cap inhabilitaci per a l'exercici de la funci pblica i comptar amb la nacionalitat espanyola, per a les persones estrangeres comunitries i no comunitries se seguir la Llei 7/2007.

Cal destacar que la presentaci de la instncia de sollicitud per a formar part de la bossa haur d'enviar-se al president del Consell d'Administraci de la Residncia Municipal a travs del correu electrnic ocupacioresidencia@almassora.es. La instncia ha d'anar acompanyada de cpia del Document Nacional d'Identitat, cpia del ttol universitari d'infermeria, autoavaluaci de la persona aspirant i la declaraci jurada.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana