Almassora: Almassora tanca negocis sense que PSOE i Ciutadans concedisquen les ajudes anunciades


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197599_123019/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 04-03-2021
Almassora tanca negocis sense que PSOE i Ciutadans concedisquen les ajudes anunciades

El mes de mar ha arrancat a Almassora amb el tancament definitiu de diversos negocis que se sumen als que ja van baixar la seua persiana en l'exercici 2020. La sagnia s cada vegada ms dolorosa i el problema s que les ajudes anunciades per PSOE i Ciutadans no arriben.
Mara Tormo, portaveu del PP a Almassora, ha fet una crida a els qui governen des dels despatxos de l'ajuntament per a eixir al carrer i trepitjar la realitat d'un moment agnic per a molts vens.
Els anuncis no alimenten als nostres vens, ha considerat la regidora. I dia que passa sense que s'hagen activat les ajudes s un dia agnic per a centenars d'autnoms. En efecte, la situaci que estem vivint ha d'atendre's amb la mxima urgncia perqu el tancament d'un negoci s molt ms que la prdua d'un servei. s un drama per a qui es queda sense ocupaci i un risc per a famlies que fins a aqueix moment tenien una via d'ingressos.
Des del Partit Popular d'Almassora, vam oferir des del minut zero del decret d'estat d'alarma la nostra ajuda per a planificar fons que permeteren salvar el nostre teixit productiu. No obstant aix, mai vam ser escoltats. De fet, recorda Tormo, presentem el febrer passat una moci de la m d'hostalers i comerciants que PSOE i Ciutadans ens van rebutjar.
La iniciativa del PP, la que en 2020 ja exigien, plantejava crear una lnia d'ajudes directes dotada amb 500.000 euros. PSOE i Ciutadans la van rebutjar en ple. No obstant aix, una setmana desprs, van anunciar 300.000 euros de fons municipals per al teixit productiu. Tormo es pregunta on estan les bases d'aqueixes ajudes. Ning ho sap, llevat que l'nica cosa que pretengueren els socis de govern s fer publicitat i callar protestes. Lamentablement, explica la regidora aix ltim sembla ser el ms evident, vist que hui seguim sense conixer el pla que ha de rescatar als nostres autnoms i que provoca que cada dia un negoci tanque les seues portes al nostre poble.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana