Almassora: PP: 'Gal retalla serveis sanitaris a Almassora un any desprs d'anunciar la seua ampliaci'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197615_123028/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 07-03-2021
PP: 'Gal retalla serveis sanitaris a Almassora un any desprs d'anunciar la seua ampliaci'

La retallada en prestacions mdiques que Almassora ha patit en l'ltim lustre no per a d'ampliar-se malgrat que l'alcaldessa, la socialista Merche Gal, va anunciar fa un any la seua ampliaci. Al febrer de 2020, la primera edil es va fer una foto amb representants sanitaris per a 'vendre' una suposada recuperaci de recursos sanitaris en la localitat que hui, ms d'un any desprs, s evident que va ser un bluf.
Les fotos de Gal no han retornat als nostres vens les especialitats mdiques en Pius XII o l'atenci en el consultori mdic de la platja. Els recursos sanitaris han patit un drstic minvament que el PSOE continua justificant per a major cstig de la nostra poblaci.
Vicente Blay Casino Serra, regidor del PP a Almassora, ha lamentat que la contnua venda de fum que el PSOE promou amb el suport servil de Ciutadans i que provoca que en la localitat cada vegada perdem ms recursos bsics que minven la qualitat de vida i el benestar dels nostres vens.
Des del Partit Popular d'Almassora, hem presentat de manera reiterada mocions en defensa dels nostres vens per a recuperar les especialitats mdiques que han desmantellat i reobrir les portes d'un consultori que les famlies de la platja volen ampliar a tot l'any.
No obstant aix, el PSOE, de la m de Ciutadans, es dedica a retallar prestacions bsiques que mai s'haurien d'haver perms si qui governa ho fera per al seu poble. Lamentablement, a Almassora primer sn les sigles i desprs els vens. I si el PSOE ha de justificar la prdua de recursos sanitaris t a Ciutadans que li fa els cors.
Qui perd, considera Blay, s Almassora. Tanquen serveis mdics com tanquen negocis sense que PSOE i Ciutadans s'immuten. Perqu ells estan massa entregats a vendre fum com per a ocupar-se dels problemes reals de la ciutadania, conclou el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana