Almassora: Rutes en bici i classes a laire lliure a lEscola de Pasqua dAlmassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197623_123031/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 08-03-2021
Rutes en bici i classes a laire lliure a lEscola de Pasqua dAlmassora

L'Ajuntament d'Almassora, a travs de la regidora d'Educaci, Raquel Barber, ha confirmat la celebraci de l'Escola de Pasqua durant els dies 6, 7, 8 i 9 d'abril al parc viari i el camp de futbol de Boqueres. Durant aquesta edici, els menors romandran en les installacions citades realitzant tot tipus d'activitats en angls, mentre que els ms majors gaudiran de rutes amb bicicleta al voltant del municipi. Aix, el consistori ha triat espais oberts amb la finalitat de garantir la seguretat de tots els participants enfront de la COVID-19.

D'aquesta manera, l'Ajuntament ha optat per una edici diferent a la d'altres anys, on l'esport i l'angls seran els protagonistes. D'altra banda, l'arribada al parc viari ser escalonada durant una hora a partir de les 8 del mat, les tasques ocuparan els quatre dies des de les 9 hores fins a les 13 hores, quan els menors comenaran l'eixida de la installaci durant una hora i de manera escalonada per a evitar contactes entre els participants.

El parc d'educaci viria i el camp de futbol de Boqueres albergaran activitats com a gimcanes, esports amb modalitat de miniolimpiades, balls o concursos. A ms, els ms xicotets realitzaran excursions a la platja d'Almassora, al riu Millars, i visitaran el skatepark. Cal destacar que durant aquesta edici l'Ajuntament ha decidit prescindir del servei de menjador amb l'objectiu d'evitar el contacte entre els participants sense mscara.

La Regidoria d'Educaci ofereix 30 places per a menors nascuts entre 2009 i 2017, tots dos anys inclosos. Els interessats que no s'inscriguen en el dia assignat perdr la plaa i passar al segent de la llista d'espera. La preinscripci tindr lloc entre els dies 10 i 17 de mar en les oficines del SIAC, sempre que els usuaris tinguen cita prvia. El perode de matriculaci ocupar des del dia 25 fins al 31 de mar, tamb el SIAC amb cita prvia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana