Almassora: Tormo (PP): 'El PSOE fa propaganda mentre els nostres autnoms paguen impostos'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197660_123069/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-03-2021
Tormo (PP): 'El PSOE fa propaganda mentre els nostres autnoms paguen impostos'

El Partit Popular d'Almassora ha fet una nova crida al PSOE i el seu soci Ciutadans per a deixar de perdre el temps en propaganda i posar-se a treballar. Tal com ha explicat la regidora i portaveu del PP a Almassora, Mara Tormo, mentre uns s'entreguen a l'autobombo i a fer-se fotos, els nostres autnoms estan pagant impostos i despeses sense que ning els ajude.

Mara Tormo lamenta que passat un any des que es va decretar l'estat d'alarma i es van adoptar mesures restrictives per a frenar l'avan del coronavirus, Almassora ha tingut l'oportunitat de veure quina era la poltica dels governs d'esquerra: cap. Mentre al nostre poble no es movia un dit per establir una lnia d'ajudes directa a les empreses, comeros i pimes que s'havien vist obligades a tancar les seues portes, uns altres, com s el cas d'Onda, Benicssim, Moncofa o Sant Jordi, van reservar fons per a donar-los suport.

Des del Partit Popular d'Almassora consideren dramtica la situaci a la qual el PSOE i Ciutadans han abandonat al teixit productiu. Senzillament no creuen en ells i per aix es van negar des del principi a tindre en compte qualsevol de les nostres propostes. Els vam oferir un fons d'ajudes pbliques per als comerciants, rebaixes fiscals, exempcions de taxes, bonificacions... I l'una desprs de les altres ens les van negar.

Hui, Almassora segueix sense convocar el fons de 500.000 euros inicials que el PP va proposar. Han anunciat un de 300.000 euros, que ens sembla insuficient, per el que s'ha dit: noms ho han anunciat. Per a Tormo, aquest s un govern que viu de la propaganda i de l'autobombo. Prefereixen eixir en les fotos, donar titulars, acaparar els mitjans per a vendre el seu suposat treball. Per la realitat, la que pateixen els nostres comerciants, s

que no han mogut un dit per ells. Les bones paraules no paguen factures i, lamentablement, aix s el que est ocorrent a Almassora. Molta retrica i molt poca prctica.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana