Almassora: Almassora transformar un espai abandonat en una oportunitat esportiva per a ciclistes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197698_123101/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 29-03-2021
Almassora transformar un espai abandonat en una oportunitat esportiva per a ciclistes

L'Ajuntament d'Almassora ha notificat aquesta setmana al club ciclista Animals de Monte la concessi durant quatre anys de la zona verda en dess situada entre l'avinguda Torrell i el cam Vora Riu. L'espai, prxim al polgon industrial Supoi-8, passar de ser un espai abandonat a un circuit per a bicicletes de muntanya (BTT), amb perms d's per al club Mountain Bike Animals de Monte Almassora i qualsevol ve interessat.

D'aquesta manera, el consistori accepta la petici del club ciclista local i aconseguir transformar un espai abandonat en una oportunitat esportiva ms per a tot el venat d'Almassora. L'Ajuntament ja va comenar fa dos mesos amb els treballs de neteja de la zona amb l'objectiu de deixar el recinte el ms adequat possible per a l's esportiu. Aix, una vegada el club reba la cessi d's podr condicionar l'espai per a l's que creguen convenient.

Cal destacar que tant el club com els usuaris particulars tindran un horari d'accs que abastar des de les 17.30 hores fins a les 20 hores entre setmana i des de les 8 hores fins a les 14 hores els caps de setmana. A ms, el club ciclista haur de deixar l'espai verd en les mateixes condicions que l'obtindr una vegada acabe el perode de cessi. D'altra banda, el circuit haur de complir les normatives actuals sanitries enfront de la COVID-19 amb la finalitat que la prctica siga el ms segura possible.

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Gal, ha visitat aquest mat la installaci, situada enfront de l'Institut de Tecnologia Cermica (ITC), acompanyada de la regidora d'Urbanisme, Carmina Martinavarro, i el regidor d'Esports, Sergio Gmez. Els membres de l'equip de govern han pogut comprovar l'estat del recinte i han analitzat les opcions que tindr l'equip ciclista i els esportistes de la localitat que s'aproximen a la zona. A ms, han analitzat les mancances de la zona per a incloure alguna paperera o illuminaci a benefici dels ciclistes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana