Almassora: Autnoms dAlmassora rebran ms de 4.000 euros desprs de tancar la convocatoria del Pla Resistir


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197741_123138/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 03-04-2021
Autnoms dAlmassora rebran ms de 4.000 euros desprs de tancar la convocatoria del Pla Resistir

L'Ajuntament d'Almassora repartir les ajudes del Pla Resistir, que inicialment eren de 2.000 euros, amb ms de 4.000 euros a la major part de les 145 sollicituds registrades durant el termini de presentaci d'instncies. El consistori ha descartat 15 peticions per incomplir un o diversos requisits de la convocatria i, en breu, publicar el llistat provisional en el tauler d'anuncis de la web municipal per a l'esmena d'errors.

Els tcnics municipals han calculat el repartiment proporcional dels excedents entre tots els beneficiaris. s el comproms que el consistori va adoptar en el seu moment perqu, en cas de produir-se un sobrant de fons concedits a la poblaci, es repartira entre el conjunt de les persones beneficiries en proporci a les despeses justificades.

Aix ser en aquesta ocasi, desprs que el llistat provisional confirme 130 sollicituds correctes. Per aquest motiu, una vegada concls l'ltim termini per a modificar a l'ala el compte justificatiu de despeses, l'Ajuntament transferir directament al compte de les empreses o autnoms l'import fixat. El repartiment de l'excedent provocar que cada beneficiari reba una quantia diferent en proporci a la facturaci justificada.

Tal com indica el departament d'Ocupaci, la major part de les sollicituds correspon a autnoms sense treballadors al seu crrec (40%), seguit d'autnoms amb un o dos treballadors en plantilla (30%). La resta correspon a plantilles de tres a 10 empleats. Aquest ltim cas a penes representa el 3% de les sollicituds presentades a la convocatria d'ajudes del Pla Resistir.

Respecte a les caracterstiques dels negocis beneficiaris figuren restaurants, cafeteries, pastisseries, gimnasos i centres esportius, acadmies de ball i empreses d'espectacles, entre altres. En aquest sentit, l'alcaldessa d'Almassora, Merche Gal, ha recordat que quan finalitze la tramitaci d'aquestes ajudes directes a emprenedors locals s'obrir la convocatria del pla de subvencions municipal.

En aquest cas seran els negocis que no han pogut participar aquesta primera convocatria els qui reben l'ajuda, procedent noms de fons de l'Ajuntament, per a fer costat tamb a altres sectors que no van haver de tancar durant la pandmia per s que van veure afectat el seu volum de negoci a conseqncia de la COVID, segons les mateixes fonts.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana