Almassora: Almassora es vacunar a Castell malgrat que Gal va garantir que els vens no es desplaarien


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197816_123207/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-04-2021
Almassora es vacunar a Castell malgrat que Gal va garantir que els vens no es desplaarien

Els vens d'Almassora als quals l'alcaldessa socialista va garantir que es vacunarien en el centre social del carrer San Felipe, hauran de desplaar-se a Castell per a poder rebre la vacuna contra el coronavirus. Lamentem que la incapacitat de Gal per a defensar els drets dels ciutadans s'haja tradut en prdues per als nostres vens. I s preocupant que una poblaci com Almassora, amb 27.000 habitants, es veja sotmesa a desplaaments a altres centres de vacunaci massiva quan es podrien haver evitat aglomeracions innecessries i trasllats injustificats.

Ana Archils, regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ha reivindicat les poltiques de servei als nostres vens. Si hem fet un pas en poltica no s per a retallar serveis i generar problemes, com lamentablement est fent el PSOE. Al contrari, som ac per a donar servei, atendre necessitats i millorar les prestacions.

En el cas d'Almassora, en matria sanitria hem perdut en sis anys tots els avanos que aconseguim a fora de reivindicar els drets de la nostra poblaci. El Centre Sanitari Integrat de Pius XII ha perdut mitja dotzena d'especialitats mdiques, el consultori de la platja est tancat pel PSOE des de l'any passat i ara, en plena pandmia, castiguen la poblaci a eixir del municipi per a poder vacunar-se.

s dramtic que en un moment crtic com el que estem travessant la feblesa de l'alcaldessa i el seu soci de Ciutadans es tradusca en contnues prdues per als vens. Gal va anunciar el mar passat que el centre de vacunaci per a Almassora s'habilitaria en l'edifici social del carrer Sant Felip. No obstant aix, lamentablement la gent ja desconfia dels anuncis de la socialista, perqu el seu aparell d'autobombo i propaganda lamentablement poques vegades compleix l'anunciat. I aquesta s, una vegada ms, una altra mostra que l'alcaldessa es plega davant el seu partit abans que presentar la seua oposici a mesures que, sens dubte,

lluny de beneficiar als nostres vens suposen un minvament en serveis i prestacions bsiques.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana