Almassora: Examen psicotcnico para 17 aspirantes a cinco plazas de oficial de polica en Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197828_123218/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 22-04-2021
Examen psicotcnico para 17 aspirantes a cinco plazas de oficial de polica en Almassora

El centre social de Sant Felip alberga aquest mat la prova d'aspirants a les cinc places d'oficial de la Policia Local d'Almassora. Un total de 17 candidats, 15 homes i dues dones, estan convocats a l'examen psicotcnic per a avaluar els trets de la personalitat i possibles indicadors de desajustament o inadaptaci de persones aspirants i una altra prova dirigida al mesurament de les conductes relacionades amb l'activitat laboral.

Les 17 persones convocades han acudit a la prova, convocada a les 10 hores, entre estrictes mesures de seguretat. Ventilaci, distncia de seguretat entre taules, presa de temperatura i gel hidroalcohlic de mans sn les mesures adoptades pel tribunal per a evitar contagis de coronavirus.

De fet, la Policia Local va decidir traslladar l'examen de l'aula de formaci de l'edifici consistorial a aquest emplaament per l'amplitud del recinte. A ms, la convocatria recorda l'obligaci d'acudir al lloc de la prova amb una antelaci de 15 minuts respecte a l'horari establit i no abans per a evitar aglomeracions al carrer en compliment de la normativa de seguretat.

Cal recordar que l'examen t lloc desprs de la realitzaci de les proves fsiques, la setmana passada, en la pista d'atletisme Gaet Huguet de Castell i la piscina municipal d'Almassora. Tots els opositors qualificats com a aptes o exempts assisteixen aquest mat a la prova psicotcnica provets de mascareta i DNI.

Aquesta convocatria s independent de la iniciada mesos arrere per a la incorporaci de set agents a la plantilla municipal. En aqueix cas, sis homes i una dona van ser els millor puntuats desprs d'un procs com el que ara passen els aspirants a oficial i que inclou proves mdiques i psicotcniques, d'actitud fsica, qestionaris, exercicis prctics sobre el temari i entrevista personal.

En aqueixa ocasi, el procs per a l'ampliaci de la plantilla va comenar amb 254 aspirants, 242 per a cobrir les set places de torn lliure i 12 per a les tres vacants pel torn de mobilitat. La prova ms multitudinria va obligar a habilitar el poliesportiu La Garrofera el passat estiu, adoptat a les mesures sanitries d'aquell moment per a evitar contagis de coronavirus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana