Almassora: Tormo (PP): 'Els autnoms no paguen factures amb la propaganda del PSOE, volen ajudes'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197861_123247/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 27-04-2021
Tormo (PP): 'Els autnoms no paguen factures amb la propaganda del PSOE, volen ajudes'

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat al PSOE que governa juntament amb Ciutadans en la localitat, agilitat per a pagar les ajudes als qui les esperen des de fa ms d'un any perqu els autnoms no paguen les seues factures amb la propaganda del PSOE.
La portaveu del PP a Almassora, Mara Tormo, ha fet aquesta crida desprs que a les portes del mes de maig seguisquen sense convocar les bases de les ajudes que van anunciar i els fons del Pla de Resistir seguisquen sense arribar als qui des de fa ms un any reclamen auxili.
En aquest sentit, considera Tormo, els qui cada dia arrisquen el seu patrimoni per a garantir servei, benestar i qualitat de vida als nostres vens, amb la seua activitat i lliurament, mereixen molt ms que anuncis que s'esfumen. Hui, la situaci del teixit productiu a Almassora s molt ms complexa que fa un any. No obstant aix, ni el PSOE ni el seu soci de Ciutadans van atendre el nostre pla d'acci per a evitar la destrucci de la nostra base econmica.
L'objectiu hauria d'haver sigut blindar a autnoms, empreses, pimes i micropimes. Els comeros que segueixen sense injectar un sol euro i que no paguen factures amb l'aparell de propaganda socialista.
Per aquest motiu, la gent desitja menys autobombo i ms fets, per veraos. Perqu lamentablement la ciutadania ha deixat de creure en poltics que asseguren que la vacunaci ser a Almassora i desprs els envien a Castell amb autobs. A un govern socialista que garanteix ajudes directes, el va fer al gener, i que hui segueix sense presentar les bases per als qui van tancar per decret. A una alcaldessa que a fora d'exigir-li un fons d'ajudes dotat inicialment amb 500.000 euros ha anunciat una reserva de 300.000 euros que no sabem on estan. Perqu l'nica cosa certa s que Almassora segueix pendent de les ajudes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana