Almassora: Almassora comptar amb 23 negocis en la I Fira del comer de Santa Quitria


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197914_123297/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197914_123297/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 10-05-2021
Almassora comptar amb 23 negocis en la I Fira del comer de Santa Quitria

El regidor de Comer, Javier Mart, acompanyat pel president de l'associaci de professionals i comerciants Aproca, Javier Navarro, ha confirmat la participaci de 23 negocis locals en la I Fira del comer celebrada en Santa Quitria. La plaa Pere Cornell acollir el recinte mercantil durant els matins i vesprades dels dies 22 i 23 de maig. El consistori busca aix impulsar la reactivaci econmica de les signatures municipals que participaran gratutament en aquesta fira.

El mercat obrir les seues portes el dissabte 22 de maig, dia de Santa Quitria, des de les 10.30 hores fins a les 14 hores; a la vesprada, els comeros podran exposar els seus productes des de les 18 hores fins a les 21 hores. Durant el diumenge 23, els empresaris podran utilitzar les seues casetes al mat des de les 10.30 hores fins a les 14 i a la vesprada durant dues hores a partir de les 18.

La Regidoria de Comer ha apostat pels establiments d'Almassora en una data tan assenyalada com la de Santa Quitria per a organitzar un esdeveniment comercial en el qual totes les signatures locals disposen d'una caseta gratuta per als dos dies. D'aquesta manera, el consistori ha organitzat el recinte mercantil amb 23 negocis i un lloc de l'Ajuntament que oferir informaci al pblic assistent.

D'altra banda, l'Ajuntament ha preparat un protocol de seguretat enfront del coronavirus per a poder celebrar l'esdeveniment sense riscos. Igual que en la passada Fira de Nadal, els participants romandran en les seues casetes separades amb dos metres de distncia cadascuna. A ms, l's de la mscara i gel hidroalcohlic en l'entrada ser obligatori i la fira comptar amb un punt d'accs i d'eixida diferenciats.

La celebraci d'aquest esdeveniment en un punt cntric d'Almassora tamb permetr als establiments hostalers gaudir d'un cap de setmana amb ms clients. A ms, amb la volta de les activitats culturals, la plaa Pere Cornell acollir el dissabte 22 de maig al mat una nova edici del Festam i una altra a la vesprada del mateix cicle d'actuacions. Durant el mat del diumenge 23 de maig, la Uni Instructiu Musical LEsmeralda actuar en la plaa d'Espanya.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana