Almassora: PP: 'El PSOE retalla un 63% els fons de lluita contra la violncia de gnere a Almassora'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197921_123303/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-05-2021
PP: 'El PSOE retalla un 63% els fons de lluita contra la violncia de gnere a Almassora'

El PSOE ha retallat un 63% els fons que destina el Govern d'Espanya a la lluita contra la violncia de gnere en la localitat. Una decisi lesiva per als interessos d'una localitat que exigeix el mxim suport per a acabar contra una xacra social que s necessari erradicar.
Aix ho ha plantejat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, el grup del qual va presentar la setmana passada una moci que reivindica els fons necessaris per a actuar contra la violncia de gnere i el fre a les retallades.
Precisament hui estem de duel per una vctima de violncia de gnere que ahir va perdre la vida a Sagunt. La nostra mxima repulsa a aquest nou assassinat masclista i la nostra mxima obstinaci que aquests crims no tornen a repetir-se i es treballe, s'invertisca i s'actue amb els fons necessaris per a evitar vctimes mortals innocents.
A Almassora, la inversi en matria de lluita contra la violncia de gnere ha patit una retallada d'un 63% entre el perode 2019-20 i l'actual 2020-21. Hem passat de gestionar uns fons que superaven els 20.000 euros, concretament 20.661,71 euros, a caure la injecci econmica per a lluitar contra aquesta xacra fins als 7.701,66 euros.
Des del PP, assenyala Rovira, no permetrem que aquesta tisorada afecte una xacra social tan dramtica com s la violncia de gnere. Per aquest motiu, assenyala Rovira, defensarem aquesta vesprada en ple la necessitat d'exigir al PSOE la inversi necessria, posar fre a retallades en una matria tan sensible com aquesta i creure en la lluita contra la violncia de gnere per a posar fi a vctimes innocents que han perdut la seua vida a m d'assassins.
En aquest sentit, des del PP reclamen el consens necessari per a lluitar tots en bloc contra una qesti sobre la qual no cap debat ni retallades. Confiem plenament en el suport de tots els grups per a aconseguir posar fi a aquest drama social que ens danya com a societat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana