Almassora: Almassora prepara el Bandera Blava Fest a la platja de Benafel


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198250_123595/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198250_123595/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 25-06-2021
Almassora prepara el Bandera Blava Fest a la platja de Benafel

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora ha organitzat un festival musical gratut amb huit actuacions a la platja de Benafel, amb motiu de la recent consecuci de la primera bandera blava de la histria del municipi. L'espai costaner al costat de la Biblioteca de la Mar ser la zona prevista per a acollir els concerts. Aquest cicle musical arrancar el divendres 2 de juliol i finalitzar el 27 d'agost, amb actuacions ininterrompudes tots els divendres a partir de les 20.30 hores, a excepci del divendres 13 d'agost.

El festival comptar amb una gran varietat d'estils musicals, protagonitzats per artistes locals i alguns dels millors grups a nivell provincial. Amb la situaci sanitria millorada i la vacunaci a bon ritme, l'Ajuntament ha volgut celebrar la consecuci de la primera bandera blava amb una programaci musical de primer nivell. Cal recordar que aquesta oferta gratuta en directe anir acompanyada de projeccions de cinema, contacontes, circ, etc., en la campanya estiuenca Viu lestiu, viu la mar, organitzada pel consistori.

El Bandera Blava Fest comenar la seua marxa amb l'actuaci del grup flamenc Al aire divendres que ve 2 de juliol a partir de les 20.30 hores. Durant els segents divendres actuaran: Amor de Madre, Brbara Breva, Joy Ena, Natxo Ruiz, Ignacio Morcillo, Good Vibes i Cositas Buenas. L'rea de Cultura ha organitzat els concerts amb una hora de duraci per a abastar al venat que ix a passejar abans de sopar i els que acudeixen als establiments hostalers prxims per a aix.

La intenci de l'Ajuntament s posar en valor la costa d'Almassora i dur a terme un festival a l'altura de la distinci rebuda per a la platja de Benafel. La Regidoria de Cultura planeja installar aquest cicle musical amb un carcter permanent durant els prxims estius. La ciutadania que s'acoste a la Biblioteca de la Mar podr escoltar estils com a soul, rock, jazz o flamenc.

Finalment, el regidor de Cultura, Javier Moll, ha declarat que la intenci del consistori amb aquest festival s dinamitzar la platja, volem que el venat del nostre municipi gaudisca d'activitats culturals de nivell a Almassora, aix com atraure a espectadors d'altres poblacions. La platja de Benafel compta amb diversos establiments hostalers prxims a la Biblioteca de la Mar, aquest tipus d'esdeveniments segur que els beneficia, ha afirmat l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana