Almassora: El PP defensa la sanitat a Almassora que el PSOE ataca amb el desmantellament de Po XII


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198361_123689/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-07-2021
El PP defensa la sanitat a Almassora que el PSOE ataca amb el desmantellament de Po XII

El PSOE s'ha marcat un objectiu clar: acabar amb els recursos sanitaris a Almassora. I no ho permetrem. Aix de contundent s'ha mostrat la portaveu del PP en la localitat, Mara Tormo, desprs que ahir els sindicats sanitaris denunciaren el tancament de consultes en el Centre Sanitari Integrat de Pius XII en una nova mostra d'atac als vens i cstig a la cobertura mdica que mereix la nostra poblaci.

Des del PP, tal com ha anunciat Tormo, habilitarem tots els mecanismes que siguen necessaris per a exigir al PSOE que cessament aquest atac desmesurat que priva als nostres vens dels recursos sanitaris amb els quals el PP va dotar a la poblaci en 2011. Deu anys desprs, estem assistint al desmembrament d'una xarxa assistencial i metgessa que ens ataca a tots els nivells perqu el PSOE prefereix gastar en propaganda abans que invertir en els recursos que salven vides.

Noms aix s'entn que les consultes d'urgncies, pediatria, infermeria i medicina familiar del CSI Po XII deixen de prestar servei en el centre sanitari integrat al qual el PSOE ja ha atacat de manera lesiva des de fa anys suspenent les especialitats de psiquiatria, traumatologia, medicina interna, otorrinolaringologia i oftalmologia.

Porten cinc anys desmantellant a poc a poc aquest centre pel qual tant lluitem. I l'alcaldessa s cmplice d'aquest atac perqu en lloc de defensar els drets dels nostres vens est entregada a la defensa de Ximo Puig i les sigles del seu partit. Abans que protegir a Almassora prefereix servir a Puig encara que per a aix castigue el seu poble.

Un atac que no estem disposats a assumir sense reivindicar els recursos que per justcia mereixen les famlies de la nostra poblaci. Per aix, presentarem iniciatives per a frenar aquest desmantellament i exigir la inversi que permeta contractar personal a un PSOE que

ha acomiadat a 563 metges en plena pandmia i a garantir les consultes que mereix Almassora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana