Almassora: El PP d'Almassora reclama convocar el Consell Agrari per a avaluar els danys per la calamarsa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198492_123801/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 05-08-2021
El PP d'Almassora reclama convocar el Consell Agrari per a avaluar els danys per la calamarsa

El PP d'Almassora ha reclamat la convocatria del Consell Agrari amb l'objectiu d'avaluar els danys causats per l'episodi de calamarsa registrada dissabte passat. La fora del temporal ha provocat mltiples danys en vehicles particulars i elements mobles, per ha sigut especialment nociu amb el camp, especialment zones de cultiu.

Jos Claramonte, regidor del PP a Almassora, ha reclamat acci enfront del desistiment i l'aband del PSOE que davant les nostres preguntes sobre mesures a emprendre s'ha limitat a encongir-se de braos. I la realitat, explica Claramonte, s ben diferent a la que pretn maquillar el PSOE. Els danys han sigut quantiosos i s urgent aplicar accions que resolguen la problemtica registrat en el camp.

Des del Partit Popular d'Almassora, explica el regidor del PP, defensarem als qui viuen de les collites. Perqu hi ha famlies el manteniment de les quals depn dels cultius que hui, lamentablement, estan destrossats per l'efecte de la climatologia. I davant aquesta catstrofe, s'han d'emprendre accions que resolguen la desesperaci de molts ciutadans que en aquests moments han perdut tot.

En aquesta lnia, el PPCS ha reclamat una lnia d'ajudes en Diputaci que permeta atallar les prdues, i aquesta mateixa acci s la que liderem a Almassora, perqu l'ajuntament ha d'estar al costat de les famlies davant un episodi d'aquesta magnitud. Fer-ho, explica el regidor, de la mateixa manera que estem al costat dels citricultors que porten tres anys encadenats de prdues pel 'cotonet'. Una plaga per a la qual el PP reclama tractaments eficaos, com els metil colpirifos, fins que es desenvolupen els biocides que aconseguisquen la mateixa efectivitat. Perqu, en cas contrari, ha explicat Claramonte, estem conduint a la

runa a la citricultura que s base econmica per al nostre municipi i de la qual viuen directament milers de famlies d'Almassora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana