Almassora: Ms de 600 inscripcions en el Dia dels Majors a Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198906_124194/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/10/198906_124194/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/10/198906_124194/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-10-2021
Ms de 600 inscripcions en el Dia dels Majors a Almassora

La Junta Local de Festes (JLF) reunir aquesta vesprada a 630 persones en el Dia dels Majors, un dels actes ms multitudinaris de la setmana en honor a la Mare de Du del Roser. L'actuaci del cantant valenci Francisco ha superat les previsions de l'organitzaci, que la setmana passada va registrar llargues cues per a formalitzar les inscripcions en la planta baixa del consistori.

L'esdeveniment est previst per a les 18.30 hores en la plaa d'Espanya. No obstant aix, els voluntaris de la JLF obriran mitja hora abans les portes del recinte per a iniciar el repartiment del berenar als jubilats i pensionistes inscrits prviament. Rebran un entrep, fruita i un dol al costat d'una botella d'aigua per a berenar mentre gaudeixen de l'actuaci de Francisco.

La jornada ha comenat aquest migdia amb la missa en commemoraci del dia del Pilar. Autoritats i Gurdia Civil s'han citat a la porta consistorial a les 11.30 hores per a dirigir-se a l'esglsia de la Nativitat, on el rector Juan ngel Tapiador ha oficiat la missa. La tinenta de la Gurdia Civil, Paula Matutano, ha presidit aix la primera jornada de festa de la Benemrita com a mxima responsable del Cos a Almassora. Precisament la instituci ha renunciat al tradicional brindis en la caserna per a evitar contagis per coronavirus.

La jornada continuar aquesta vesprada amb el Dia dels Majors i les activitats infantils a crrec de DiverTwin en la plaa Vctimes del Terrorisme, a ms dels espectacles taurins. La plaa de la Picaora acollir la primera eixida de la vesprada amb l'exhibici de Pelo corto i Montuno, els exemplars de El Soldado i La Palmosilla respectivament previstos per a aquesta jornada festiva.

Ser desprs de l'exhibici de vaques de Jess Asensi, programades per a les 13 hores, com de costum. La corporaci municipal presidida per l'alcaldessa, Merche Gal, i la Gurdia Civil abandonaran l'esglsia de la Nativitat a escassos minuts que arranquen els actes taurins del mat, que continuaran a la vesprada amb els dos astats del cartell. El primer obrir el festeig des de la plaa de la Picaora, on l'esperaran els seus patrocinadors, l'associaci cultural que porta el nom de la plaa. El segon castanyer eixir de la plaa Major en l'equador de la vesprada. Montuno s el bou triat per les penyes El Corb, Clafidors, lEmbolic, La Tabarra, San Fermn i Amigues del Bou.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana