Almassora: Fernando Roig confirma que Pamesa 'no acudir a Cevisama 2022' per contrarrestar l'augment l'augment del preu del gas


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198931_124218/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-10-2021
Fernando Roig confirma que Pamesa 'no acudir a Cevisama 2022' per contrarrestar l'augment  l'augment del preu del gas

El president del Grup Pamesa ha confirmat aquest dimarts que Pamesa no acudir a la prxima edici de Cevisama. Roig ha dit que acudir a la fira cermica de Valncia suposa un "elevat cost" i que prescindir de la seua assistncia a conseqncia de l'exponencial augment dels costos del gas.

Roig ha assegurat que aquest increment encara durar diversos mesos i precisar d'un esfor per part de tots els treballadors per a "poder competir i poder palliar "aquesta barbaritat que tindrem durant el que resta d'any i els primers quatre o cinc mesos de l'any que ve perqu hem llevat el carb abans de posar l'elica i la solar. Havem d'haver posat molt abans les renovables".

La prioritat del president del Grup Pamesa s la de mantindre els 4.000 llocs de treball tal com ha realitzat "durant la pandmia, en la qual no realitzem cap ERTO ni tampoc ERO" i per aix, enfront de l'augment de costos de producci derivats del preu del gas, la decisi s reduir despeses i entre ells, el d'acudir a Cevisama 2022.

Roig ha volgut deixar clara la seua postura respecte a les energies renovables: "Nosaltres hem fet una aposta molt important, hem posat 18 *MGW d'energia solar en totes les nostres installacions i aprofitant aquest sol tan meravells que tenim ac, a Castell".

Roig va explicar que en l'actualitat, "tota l'energia elctrica que consumim prov de les nostres factories quan hi ha sol, per quan no hi ha sol cal tirar m del gas i s realment carssim". El president del Grup Pamesa va reiterar que "a principi d'any estvem en vint i a final d'any, en 100 i aix s infumable. No hi ha forma de per on agafar-ho i no s com no s'han pres un altre tipus de mesures".

Roig va ser clar i contundent a l'hora de culpar als poltics d'aquest problema i tamb molt grfic: "Ens han llevat els vaixells (carb) i no ens han ensenyat a nadar (energies renovables). Hem substitut el carb espanyol pel gas que ve de l'estranger".

I Roig tamb va llanar una llana a favor de l'energia nuclear perqu "sembla que s pecat mortal, per realment s la que menys contamina, per el que passa s que est maleda. Jo soc partidari de moltes renovables, molta solar, molta elica i combinat en part amb nuclear".

Roig ha fet estes declaracions al programa de Risto Mejide, Todo es mentira, de Cuatro.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana