Almassora: Tormo (PP) exigeix al PSOE destinar el malgast en propaganda a reobrir els recursos que tanca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199126_124401/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 22-11-2021
Tormo (PP) exigeix al PSOE destinar el malgast en propaganda a reobrir els recursos que tanca

No podem avanar si tot all que havem guanyat per a benestar dels nostres vens acaba desmantellat. Aix ho ha considerat Mara Tormo, lder del PP a Almassora, en el si del debat de l'estat del municipi que hui s'ha celebrat a l'ajuntament i en el qual la popular ha defensat destinar el malgast en propaganda del PSOE a la inversi que rebriga els serveis que han tancat.
Mara Tormo ha enumerat les prdues que en aquest segon any de pandmia ha patit una poblaci que mai ha estat tan bruta. No s una percepci subjectiva, s un fet objectiu que tot el poble denuncia, perqu ens dol veure que aquesta localitat que s el nostre orgull s'ha convertit en un abocador per culpa d'una gesti deficient.
La neteja abandonada com ho han sigut els autnoms i comerciants. Hui, ms d'any i mig desprs del decret d'Estat d'Alarma pel coronavirus, Almassora s tristament l'nica poblaci de ms de 20.000 habitants que no ha invertit un sol euro de fons municipals en els seus comeros. Reclamem 500.000 euros en 2020 i ens van ignorar. Enguany vam tornar a exigir-ho i aquest s el moment en el qual han convocat unes bases que segueixen sense resoldre's desprs d'haver redut prcticament a la meitat el fons que els reclamvem.
El menystinc cap al teixit comercial ha comportat el tancament de molts negocis i encoratjat un atur que hui afecta a 2.013 famlies que segueixen sense trobar una ocupaci que els garantisca la nmina amb la qual poder pagar un rebut de la llum disparat. Uns vens que han vist com recursos bsics, com el sanitari, acabava desmantellat en mans d'un govern d'esquerres que ha susps les especialitats del Centre Sanitari Integrat de Pius XII, inaugurat pel PP l'any 2011, i ha tornat a tancar el consultori mdic de la platja, que va tancar les seues portes en 2020.
Prdues injustes per a un municipi que veu com la seua platja pateix una regressi galopant sense inversions a la vista, perqu aquest govern d'esquerres es dedica a malgastar en propaganda, a vendre fum i a llanar promeses que s'esfumen. Els fets, que sn els que patim, s el que queda. Per aix, exigim que el muntant econmic que l'alcaldessa i els seus socis empren a fer-se la foto, s'invertisquen en els nostres vens per a recuperar el benestar que les seues poltiques lesives han desmantellat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana