Almassora: El PP defensa el CICU per a Almassora amb l'objectiu de frenar el tancament fixat pel PSOE


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/12/199187_124454/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 02-12-2021
El PP defensa el CICU per a Almassora amb l'objectiu de frenar el tancament fixat pel PSOE

El Partit Popular defensar en el prxim ple als tcnics que salven vides des del CICU amb l'objectiu de posar fre al tancament imposat pel PSOE a un recurs que opera a Castell des de fa ms de 20 anys.

El servei, al qual Ximo Puig va posar data de caducitat aquest estiu amb un decret que posava punt i final en ple agost a aquesta prestaci, arriba al ple d'Almassora en forma d'iniciativa per a recaptar el suport de tots els grups en defensa de la labor d'uns professionals la gesti dels quals ha salvat milers de vides i ha de continuar fent-ho.

El pla de tancament imposat pel PSOE contempla el desmantellament complet de la plataforma a Castell per a traslladar-lo a Valncia. Ho fa un PSOE el president del qual, Ximo Puig, exigeix a Madrid la descentralitzaci de serveis i, no obstant aix, es dedica a centralitzar-los a Valncia. Una poltica hipcrita i lesiva contra els interessos dels nostres vens que no podem sin denunciar i exigir el cessament immediat d'aquest cstig.

Els professionals del CICU que porten dcades prestant servei a Castell coneixen a la perfecci el territori i tenen la capacitat d'operar de la forma ms oportuna per a garantir la vida davant una emergncia o accident. En aquest sentit, la nostra moci reclama la conservaci d'aquest recurs en el nostre territori, no perqu el demane el PP, sin perqu els propis professionals aix ho consideren. Sn ells als qui hem escoltat i s a ells als qui donem veu en aquesta proposta que desitgem que recapte el major nombre de suports perqu es tracta de salvar vides.

Aix mateix, des del PP, reclama Tormo, continuem exigint la restituci de les especialitats mdiques que el PSOE ha desmantellat en el CSI Po XII, aix com la reobertura del consultori mdic de la platja, que el PSOE va tancar en l'estiu de 2020 i amb aquest porta dos estius

amb la persiana baixada. Volem sumar prestacions, no que ens les tanquen, ha declarat Tormo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana