Almassora: Almassora acosta als barris les classes de ioga gratuït


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/11/218347_137944/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/11/218347_137944/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 29-11-2023
Almassora acosta als barris les classes de ioga gratuït

La Regidoria de Participació Ciutadana ha posat en marxa classes gratuïtes de ioga per a adults en barris d'Almassora amb l'objectiu d'acostar als veïns l'esport que no solament cuida el cos, sinó també la ment. La alcaldesa d'Almassora, Maria Tormo, qui dirigeix també aquesta regidoria, ha explicat que les classes tindran una periòdicitat setmanal.

Les inscripcions per a aquesta activitat ja es poden realitzar en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) i els tallers començaran el pròxim dimarts. A la Vila, les classes es duran a terme al Museu Arqueològic els dimarts a les 16:00 hores, mentre que a Botanic Calduch seran també els dimarts, però a les 18:30 hores en el col·legi públic Riu Millars. És la primera vegada que des de la Regidoria de Participació Ciutadana s'aposta per implantar aquest taller en el barri Botanic Calduch, ampliant així el servei als veïns. En el cas del barri de Fátima, la professora imparteix les classes els dijous a les 17:30 hores en el renovat i modernitzat centre social, que ha comptat amb una inversió pròxima als 300.000 euros gràcies a una finançament dels fons europeus Feder.

Les persones interessades a participar en les classes de ioga han de donar-se d'alta en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) de manera gratuïta. Les classes començaran el pròxim dimarts, 5 de desembre.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana