Almassora: Almassora celebra la Fira del Comerc Local per il·luminar la Nadal


 
La Plana al Dia | Almassora | General | 01-12-2023
 

Almassora ha donat oficialment la benvinguda al Nadal amb la tradicional il·luminació de llums i la inauguració de la Fira del Comerc Local. El certamen, que compta amb una quinzena d'expositors, estarà obert aquest dissabte i diumenge a la plaça d'Espanya i comptarà amb activitats per a tota la família destinades a dinamitzar la cita.

L'alcaldessa, Maria Tormo, ha sigut l'encarregada d'activar el pulsador que ha activat la il·luminació dels principals carrers i espais de la localitat. També va animar als almassorins a gaudir d'aquestes dates assenyalades i a donar suport al comerç local per generar economia de proximitat.

La fira, en la qual col·labora APROCA, estarà oberta també, a la plaça d'Espanya, aquest dissabte de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores i el diumenge de 10.00 a 13.30 hores. En el certamen participa una quinzena d'establiments i comerciants locals, per la qual cosa la regidora de Comerç, Silvana Rovira, ha animat als almassorins a avançar les seues compres nadalenques aprofitant la celebració de la fira.

La programació de la Fira del Comerc Local inclou diverses activitats com a showcookings, taules rodones, tallers infantils i espectacles per a tota la família. A més, es realitzarà un sorteig de plantes de Pasqua entre els assistents a la fira en la clausura de l'esdeveniment.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana