Almassora: El CEEI i l'Almassora premien l'esperit emprenedor dels estudiants


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224028_141708/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 05-03-2024
El CEEI i l'Almassora premien l'esperit emprenedor dels estudiants

Almassora acull aquest dijous, 7 de març, a la Casa de la Cultura, l'entrega de premis del VIII Concurs del Foment de l'Espirit Emprenedor dels Estudiants d'Almassora, impulsat pel Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló i l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Joventut.

En aquesta vuitena edició del concurs, s'han presentat 48 propostes amb la participació de 75 estudiants (40 xics i 35 xiques), dels instituts Alvaro Falomir, Vila-roja i el Centre de FP Cervantes. Hi ha 11 finalistes i aquest dimarts, 5 de març, el jurat decideix els sis premiats.

Es tracta d'una iniciativa en la qual estudiants de cicles formatius de grau superior construeixen projectes empresarials, des de la diferenciació respecte la resta de mercat, la definició de productes o serveis, l'estratègia comercial, la viabilitat financera o la presentació del projecte, entre altres.

"En aquest concurs, veiem com els nostres joves ja tenen esperit emprenedor, apostant per models de negoci originals. Hi ha bones idees perquè hi ha un enorme talent entre els participants", ha ressaltat el regidor de Joventut, Vicente Blay Casino.

El concurs compta amb les categories Idea i la de projecte empresarial, i preveu un premi de 800 euros, un segon de 400 i un tercer de 200 per als equips guanyadors. A més, es lliurarà un diploma a tots els participants i es sortejarà una tauleta entre els inscrits.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana