Almassora: Almassora emplea a quasi un centenar de persones aturades gràcies a programes d'ocupació


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226542_143550/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 24-04-2024
Almassora emplea a quasi un centenar de persones aturades gràcies a programes d'ocupació

La taula de ocupació municipal de l'Ajuntament d'Almassora s'ha reunit per fer balanç del pla d'ocupació i accions formatives de l'any passat i abordar la relació de llocs de treball a cobrir aquest exercici. Aquest òrgan, al qual estaven convidats els representants dels sindicats i de la resta de grups polítics, ha estat presidit per la regidora d'Ocupació, Silvana Rovira.

L'any passat, es van beneficiar dels quatre programes d'ocupació posats en marxa un total de 92 veïns d'Almassora. En el pla d'ocupació municipal es van contractar 14 persones com a peons per a diferents àrees, mentre que l'agrari va arribar a 47 beneficiaris i el de Diputació a dues persones. Els programes Empuju i Explus han permès contractar joves i majors de 30 anys respectivament.

En total, es van destinar a foment de l'ocupació 532.402,78 euros, dels quals prop de la meitat va ser aportació procedent de les arques municipals. Pel que fa a les accions formatives s'han portat a terme tallers i cursos que han sumat un import total de 1.083.406,63 euros.

Durant la reunió s'han aprovat les bases per a la selecció de treballadors aturats per a realitzar tasques de suport en reparació, neteja i manteniment de vies i edificis públics, així com a altres serveis municipals en 2024. La regidora Rovira ha destacat la importància d'apostar per polítiques d'ocupació que millorin la empleabilitat dels veïns.

En conclusió, Almassora continua apostant per programes d'ocupació i formació per millorar la situació laboral dels seus habitants, amb l'objectiu de brindar-los oportunitats i perspectives de vida acord a les seves necessitats.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana