Almassora: Almassora firma un préstec de 2,8 milions d'euros amb Caixalmassora per executar inversions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229111_145357/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-06-2024
Almassora firma un préstec de 2,8 milions d'euros amb Caixalmassora per executar inversions

La alcaldessa d'Almassora, Maria Tormo, i el regidor d'Hisenda, Jose Claramonte, s'han reunit amb el president de Caixalmassora, Miguel Serra, i la directora general de l'entitat, Marian Llop, per subscriure el préstec de 2,8 milions d'euros, aprovat en sessió plenària, per poder desenvolupar inversions previstes. La rúbrica d'aquest préstec persegueix disposar de liquiditat immediata per executar nombrosos projectes de manera urgent.

Aquesta quantitat anirà destinada a l'adquisició de vehicles i contenidors per a la implantació de la recollida separada de biorresidus, així com a finançar l'aportació municipal per a la reforma integral de la Casa de la Cultura. A més, es contempla cobrir la quantitat necessària per a projectes de millora en polígons industrials, accions de pressupostos participatius i estudis previs per a reformes urbanes.

Entre altres conceptes, aquest préstec també inclou l'aportació municipal per a la construcció de 272 nínxols en el cementeri, projecte que es finançarà principalment amb una subvenció de la Diputació de Castelló.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana