Almenara: Almenara bonificar l'ibi rstic als agricultors afectats per la granissada


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2015/9/132173_72070/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/9/132173_72070/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | Economa | 13-09-2015
Almenara bonificar l'ibi rstic als agricultors afectats per la granissada

L'Ajuntament d'Almenara establir bonificacions en l'IBI Rstic per als agricultors que s? hagen vist afectats tant en terrenys com en collites per granissades al llarg d'enguany. Especialment la mesura segons ha informat l'alcaldessa, Estbaliz Prez, va destinada als propietaris que ?van perdre gran part de les seues collites i arbres en la pedregada del passat mes de juny, en la qual es van veure afectades ms de 6.000 fanecades i 350 llauradors?. La mesura tamb afectar a possibles pedregades o efectes similars que pogueren produir-se d'ac a final d'any. Prez va assenyalar que ?d'aquesta manera l'Ajuntament d'Almenara es posa al costat dels agricultors?.

La mesura prendr cos en el ple del prxim dimarts dia 15 on l'equip de govern socialista presentar a votaci una proposta per la qual s'acordar una bonificaci del 50%, o siga de la meitat, de l'IBI Rstic per a aquells agricultors que tinguen una afecci del 50% en les seues parcelles, mentre que la bonificaci de l'IBI Rstic ser del 25% per a aquells agricultors que tinguen menys del 50% d'afecci en els seus terrenys. Els afectats hauran d'acudir durant el primer trimestre de 2016 a l'ajuntament a sollicitar aquesta reducci de l'IBI Rstic amb les pertinents valoracions.

L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, va destacar que ?seguim treballant al costat de l'agricultura i desprs d'aquesta aprovaci convocarem al Consell Agrari amb l'objectiu d'oferir a tots els agricultors la informaci i com es poden sollicitar aquestes ajudes desprs de la pedregada del passat mes de juny que va afectar a bona part del nostre terme municipal juntament amb altres localitats limtrofes?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana