Almenara: Almenara comença el dimecres les rutes senderistes d'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186438_113479/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 24-06-2019
Almenara comença el dimecres les rutes senderistes d'estiuLa marjal, el Castell, els Estanys, el Punt del Cid o la Font de Quart, llocs a visitarDimecres que ve començaran les tradicionals Rutes Senderistes d'estiu a Almenara, que estan organitzades des de la secció senderista del Club Xtrem Almenara i l'Ajuntament d'Almenara amb l'objectiu de donar a conéixer diferents paisatges de la localitat o bé de llocs pròxims (marjal, Estanys, muntanyes...) destinades a un públic familiar, de manera gratuïta i amb voluntaris federats com a guies i responsables de les rutes.

Les rutes seran cada dimecres fins al 31 de juliol per la vesprada, i es recomana bàsicament anar amb calçat adequat, aigua i una gorra per al sol. Les persones interessades podran inscriure's de manera gratuïta en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca o bé en el Molí d'Arròs d'Almenara.

Aquest dimecres començarà la primera ruta amb un dificultat baixa i que recorrerà la marjal d'Almenara en el seu vessant sud, la més pròxima a Sagunt. L'eixida serà a les 19 hores des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

La segona ruta, de dificultat mitjana, serà la pujada al castell d'Almenara, que serà el 3 de juliol a les 18.30 hores des de la plaça de la Constitució. El 10 de juliol es realitzarà la ruta Roja de la Marjal des de l'Oficina de Turisme de la platja, amb dificultat baixa i eixida a les 19 hores. També de dificultat baixa i amb eixida a les 18.30 hores dones del Molí d'Arròs serà la ruta fins a la Font de Quart que es realitzarà el 17 de juliol. A la mateixa hora, i des del mateix lloc, partirà el 24 de juliol la ruta al Punt del Cid que està qualificada com de dificultat mitjana. L'última, amb eixida des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca serà als Estanys d'Almenara, amb dificultat baixa i inclusiva. La cita, el 31 de juliol a les 19 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana