Almenara: Almenara comenša el dimecres les rutes senderistes d'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186438_113479/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 24-06-2019
Almenara comenša el dimecres les rutes senderistes d'estiuLa marjal, el Castell, els Estanys, el Punt del Cid o la Font de Quart, llocs a visitarDimecres que ve comenšaran les tradicionals Rutes Senderistes d'estiu a Almenara, que estan organitzades des de la secciˇ senderista del Club Xtrem Almenara i l'Ajuntament d'Almenara amb l'objectiu de donar a conÚixer diferents paisatges de la localitat o bÚ de llocs pr˛xims (marjal, Estanys, muntanyes...) destinades a un p˙blic familiar, de manera gratu´ta i amb voluntaris federats com a guies i responsables de les rutes.

Les rutes seran cada dimecres fins al 31 de juliol per la vesprada, i es recomana bÓsicament anar amb calšat adequat, aigua i una gorra per al sol. Les persones interessades podran inscriure's de manera gratu´ta en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca o bÚ en el MolÝ d'Arr˛s d'Almenara.

Aquest dimecres comenšarÓ la primera ruta amb un dificultat baixa i que recorrerÓ la marjal d'Almenara en el seu vessant sud, la mÚs pr˛xima a Sagunt. L'eixida serÓ a les 19 hores des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca.

La segona ruta, de dificultat mitjana, serÓ la pujada al castell d'Almenara, que serÓ el 3 de juliol a les 18.30 hores des de la plaša de la Constituciˇ. El 10 de juliol es realitzarÓ la ruta Roja de la Marjal des de l'Oficina de Turisme de la platja, amb dificultat baixa i eixida a les 19 hores. TambÚ de dificultat baixa i amb eixida a les 18.30 hores dones del MolÝ d'Arr˛s serÓ la ruta fins a la Font de Quart que es realitzarÓ el 17 de juliol. A la mateixa hora, i des del mateix lloc, partirÓ el 24 de juliol la ruta al Punt del Cid que estÓ qualificada com de dificultat mitjana. L'˙ltima, amb eixida des de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca serÓ als Estanys d'Almenara, amb dificultat baixa i inclusiva. La cita, el 31 de juliol a les 19 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana