Almenara: Almenara consolida el pla estival de seguretat de la Polica Local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187361_114244/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/187361_114244/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 30-07-2019
Almenara consolida el pla estival de seguretat de la Polica Local

En el seu quart any de funcionament, el Pla Estival de Seguretat de la Policia Local d'Almenara, que engloba tant la platja com el nucli urb, es troba consolidat amb la participaci de 146 locals entre tots dos nuclis, comeros i establiments que formen part d’un programa que va comenar en l'estiu de 2016 i que cada any ha anat consolidant-se.
Cal assenyalar que grcies a les tasques dels anys anteriors es disposa ja d'un llistat complet dels comeros participants, que disposen dels distintius policials, i que enguany s'ha actualitzat amb les noves titularitats, canvis de propietat, aix com les altes o baixes d'establiments que puguen haver-se produt. Les patrulles policials sn les encarregades de recrrer gradualment els comeros per a evitar incidncies o comprovar que tot estiga correcte, de manera significativa en les rondes nocturnes, evitant incidncies com ha passat en anys anteriors. De manera especial en l'poca d'estiu es realitzen vigilncies especfiques en la zona martima, aix com en els establiments que per les seues caracterstiques compten amb menor protecci.
Grcies a aquest pla i a la base de dades creada, la Policia Local t situats els diferents establiments per a una arribada rpida als mateixos en cas de necessitat, aix com tamb compta amb les caracterstiques d'aquests, per a facilitar tamb una possible actuaci en el mateix local. D'altra banda, tamb s'han establit les sinergies amb els propis comerciants, que coneixen els procediments i saben com actuar davant una possible incidncia.
L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha destacat que “amb el pas del temps s'ha consolidat un pla que en el seu moment va ser tota una novetat” i amb el qual “busquem la prevenci i seguretat que pot oferir la proximitat de la nostra Policia Local, per tamb hem buscat aquests anys la participaci i collaboraci dels establiments, amb l'objectiu d'oferir un millor servei i millorar per tant la qualitat de vida dels nostres vens i visitants”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana