Almenara: L'Associaci Musical Santa Cecilia d'Almenara celebra el concert d'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187454_114320/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187454_114320/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 03-08-2019
L'Associaci Musical Santa Cecilia d'Almenara celebra el concert d'estiu

La banda de msica de lAssociaci Musical Santa Ceclia dAlmenara ja est ultimant els preparatius per a celebrar diumenge que ve a les huit de la vesprada en el Parc Municipal de la Platja Casablanca d'Almenara el seu tradicional concert estiuenc emmarcat en els Festes dEstiu de la Platja Casablanca. En ell, l'entitat presidida per Andrs Comas, i dirigida per Miguel Bautista interpretar un repertori variat estiuenc amb algunes obres no habituals en els concerts de la banda.
Aix el repertori comenar amb la interpretaci de tres temes dEls Pavesos amb els arranjaments del propi Bautista. Aix en format banda de msica sonaran les anguiles de lAlbufera, Amparito la filla del mestre i Orxatera valenciana. Posteriorment s'interpretar Of sailors and whales de W. Francis McBeth per a prosseguir amb Brasiliana de J. Van Der Roost en la qual hi haur Cha-cha-cha, Calypso i Samba.
La segona part comenar amb diversos temes amb arranjaments de J. Capella. Aix s'interpretar Dancefloor Hits que inclou temes com Celebration, Walking on sunshine i Rithm of the night. Prosseguir amb el combo dominic Esclavo de tu amor i conclour amb Dcada 80, en la qual sonaran canons com Una calle de Pars, La chica de ayer, Dime que me quieres, Las chicas son guerreras, Maneras de vivir y Mescalina mi amor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana