Almenara: Més de 2.500 persones es van banyar en la piscina d'Almenara durant el mes de juliol


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187678_114494/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187678_114494/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 09-08-2019
Més de 2.500 persones es van banyar en la piscina d'Almenara durant el mes de juliolLes instal·lacions tenen accés lliure i gratuït durant el dia de hui a causa de les altes temperaturesLa Piscina Municipal d'Almenara ha aconseguit el llarg del passat mes de juliol unes notables xifres d'usuaris, ja que més de 2.500 persones, segons els registres, han passat per les instal·lacions en les hores destinades al bany lliure, la qual cosa suposa un autèntic rècord d'usuaris aquest exercici. A ells cal sumar totes aquelles persones que participen en els torns dels cursets de natació que es realitzen al matí.

A més destacar que amb motiu de l'avís groc per elevades temperatures que hi havia hui a la comarca, l'Ajuntament d'Almenara, ha decidit que l'accés aquesta vesprada a les instal·lacions de la piscina fora gratuït, tal com ja va fer en les jornades del 29 i 30 de juny pel mateix motiu, dies en què van passar més de 200 persones en cada jornada.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat la importància de la piscina i la satisfacció pel nombre d'usuaris aconseguits durant el mes de juliol passat, tant en bany lliure, com en els cursos de natació que s'ofereixen i que segueixen al llarg d'aquest mes d'agost. A més també ha destacat "el gran treball en les tasques de manteniment de la piscina, de l'aigua, que està realitzant la persona encarregada. També ha animat a veïns i visitants a continuar acudint a la Piscina d'Almenara que està oberta a les vesprades al públic en general.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana