Almenara: L'Ajuntament d'Almenara inicia una campanya informativa per a fomentar el reciclatge dels voluminosos


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187781_114587/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 14-08-2019
L'Ajuntament d'Almenara inicia una campanya informativa per a fomentar el reciclatge dels voluminosos

L'Ajuntament d'Almenara ha iniciat una campanya informativa destinada a la conscienciaci dels vens i venes perqu depositen els residus voluminosos en els llocs i dies correctes, recordant les opcions tant de l'ecoparc com de recollida per part del consistori, aprofitant aquestes dates estiuenques on se sol fer neteja en els domicilis. La campanya es realitzar tant en xarxes socials, com a travs de cartelleria i trptics informatius.
L'alcaldessa d'Almenara ha destacat que hem de conscienciar a la ciutadania al fet que deposite els residus on corresponga, en el seu lloc, i utilitzar els mitjans existents perqu no els deixen al carrer, especialment els voluminosos perqu a ms del problema de salubritat i imatge que poden provocar, tamb es posa en perill a les persones usuries de la via pblica, perqu els obliguen a baixar de les voreres, o es redueix la visibilitat de vehicles i vianants.
Per aix, des de l'Ajuntament d'Almenara es recorda que hi ha diverses opcions per a depositar els residus voluminosos de manera gratuta i d'aquesta manera s'evitaran els problemes existents i a ms es fomentar el reciclatge.
Aix, la primera recomanaci s la utilitzaci de l'Ecoparc que est situat en el Polgon Industrial Trascastell de la localitat, on es poden depositar els residus de manera gratuta. L'Ecoparc es troba en una installaci municipal tancada, controlada i on semmagatzenem i se separen aquells residus que no es recullen en els contenidors situats en la via pblica com els mobles, electrodomstics, restes d'obra o de poda.
L'Ecoparc del Polgon Trascastell estar obert els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores. A ms els dissabtes i diumenges est obert de 10 a 14 hores. Els dimecres romandr tancat.
A ms, amb l'objectiu de fomentar el reciclatge, grcies a la Targeta Verda del Consorci del Pla Zonal de Residus, repartida entre els habitatges de la localitat, es podr accedir a descomptes en prxims rebuts de tractament de residus si es porten els estris a l'ecoparc.
A ms, noms de manera excepcional, es podran deixar els residus voluminosos al costat dels contenidors verds de residus orgnics tots els dijous a partir de les 22 hores (excepte vespra de festiu) perqu puguen recollir-se els divendres. La persona que vaja a depositar aquests residus deur prviament comunicar-ho a l'Ajuntament d'Almenara per a tindre constncia i passar a recollir els estris el ms rpid possible.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana