Almenara: Almenara tornar a fomentar l's de gots reutilitzables durant les festes patronals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188506_115193/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 11-09-2019
Almenara tornar a fomentar l's de gots reutilitzables durant les festes patronals

L'Ajuntament d'Almenara est disposat continuar la seua aposta iniciada el passat exercici per a reduir al mxim els residus que generen els gots de plstic d'un sol s durant les celebracions festives. Per aix, per segon any consecutiu impulsar una campanya per a promoure l's de gots reutilitzables en els prxims festejos.
Aix, tal com va succeir en 2018, s'ha apostat per la venda d'uns gots per a diversos usos creats per a l'ocasi que en una banda porten l'escut municipal i la indicaci de les festes patronals i per una altra el logotip de la campanya Almenara Neta. Aquestos gots reutilitzables es poden adquirir en el propi Ajuntament d'Almenara a un preu dun euro i una vegada comencen els festejos, tamb es podran comprar en la Carpa dels Quintos al mateix preu. Els diners que es recapte ser ntegrament destinat als Quintos i Quintes 2019 per a collaborar amb les activitats que realitzen en les festes.
L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha destacat que desprs de l'xit del passat any, vam recuperar aquesta iniciativa amb la qual pretenem reduir notablement el nombre de gots d'un sol s i els residus que provoquen durant les celebracions festives per tamb conscienciar sobre l's dels gots de plstic i el que suposa quant a residus i contaminaci, aix com de la importncia d'utilitzar elements, com en aquest cas, reutilitzables. A ms tamb es busca fomentar la neteja dins de la campanya titulada Almenara Neta que t per lema Una Almenara neta, no s la que ms neteja, sin la que menys embruta. La campanya sobre els gots reutilitzables est impulsada des de l'Ajuntament d'Almenara amb la collaboraci dels Quintos i Quintes 2019.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana