Almenara: Manuel Blasco, campi autonmic de caa amb podenc andals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189480_116021/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 10-10-2019
Manuel Blasco, campi autonmic de caa amb podenc andals

Lalmenarenc Manuel Blasco Corbella s'ha proclamat campi de la Comunitat Valenciana de caa amb podenc andals, guiant al seu gos Roque en la prova celebrada a Monfort (Alacant). Amb aquest ttol, Blasco ha aconseguit la seua classificaci per al campionat d'Espanya de l'especialitat que se celebrar precisament a Almenara el prxim 2 de novembre. Ser la primera vegada que el nacional de caa amb podenc andals se celebre en la Comunitat Valenciana, i en concret a Almenara.
Blasco suma aquest ttol autonmic a un ampli palmars en el mn de la caa amb gossos, ja que sent guia d'altres cans ha aconseguit diversos ttols nacionals, aix com trofeus en proves i campionats al llarg de tota Espanya.
En la prova de Monfort, on van vncer Manuel Blasco i el seu gos Roque, van participar 30 podencs amb els seus respectius guies, subdividits en grups de 6 cans, classificant-se els sis guanyadors per a la gran final. Aix els jutges van valorar l'habilitat del podenc andals per a buscar i trobar els conills, aix com l'obedincia al seu guia o fins i tot les seues actituds, postures o tctiques per a buscar al conill entrant en la mala herba, per exemple. D'aquesta manera, Manuel Blasco, amb el seu podenc andals Roque, van aconseguir la millor puntuaci i la victria en l'autonmic, classificant-se per al Campionat d'Espanya que se celebrar a Almenara. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana