Almenara: La festa de halloween d'Almenara arribar amb novetats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189693_116201/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 17-10-2019
La festa de halloween d'Almenara arribar amb novetats

L'Ajuntament d'Almenara est ultimant la celebraci del tradicional halloween de la localitat per al 31 d'octubre que enguany presentar algunes novetats respecte a les edicions anteriors, encara que la cercavila i el passatge del Terror de Recull, seran les activitats principals.
Aix, una de les novetats ser la cercavila ms terrorfica, que enguany ser una mica ms llarga en canviar el seu punt de partida, ja que eixir a les 18.30 hores des del Centre de Formaci de Persones Adultes Paulo Freire per a anar al ritme de la xaranga pel recorregut dels carrers Major i Cisterna fins a arribar a l'antic Centre de Salut. Al llarg de la cercavila i tamb en els voltants de l'antic centre mdic es trobar la segona de les novetats, la presncia de les Espantacriatures Valencianes, s a dir els monstres tradicionals valencians, que podran conixer i recordar tant xiquets com majors.
Mentrestant, entre les set de la vesprada i les nou de la nit, obrir les seues portes en l'antic ambulatori lHostal el Segle que ser la temtica enguany del Passatge del Terror que en cada halloween organitza lAssociaci Cultural Recull d'Almenara, convertint-se ja en un clssic i un dels moments ms esperats de la vesprada-nit.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana