Almenara: Almenara adjudica les obres de la segona fase del Pla Edificant


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190509_116899/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-11-2019
Almenara adjudica les obres de la segona fase del Pla Edificant

El ple de l'Ajuntament d'Almenara t previst aquesta nit adjudicar inicialment les obres de la segona fase del Pla Edificant en el CEIP Juan Carlos I de la localitat. L'empresa adjudicatria desprs d'aconseguir la millor puntuaci en el procs ser Construccions Rafael Zarzoso S.L. que realitzar l'actuaci per un import d'1.288.808,12 euros (IVA incls). A partir d'aquesta adjudicaci provisional seguiran els trmits administratius i aportaci de documentaci que portar a la signatura del contracte i posterior inici de les obres. Aix desprs de la signatura est previst que hi haja un termini de 12 mesos per a realitzar les obres d'aquesta segona fase del Pla Edificant.
L'actuaci estar dedicada bsicament a l'edifici d'Infantil, ja que contemplar un reforament de l'estructura, aix com totes les mesures per a l'eficincia energtica, calefacci, installaci elctrica, accessibilitat, i reforma dels serveis. A ms tamb es cobrir parcialment el pati principal del centre. A ms s'actuar en el conegut com Edifici de Dalt on est prevista la construcci d'un nou pavell multiusos de 240 m2, a ms d'actuar en el propi edifici amb mesures per al foment de l'accessibilitat i l'eficincia energtica. Des de l'inici de curs, ja estan installades en el centre les aules prefabricades que acolliran a l'alumnat durant les actuacions previstes.
L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha destacat que continuarem apostant per millorar el CEIP Juan Carles I, adaptant els seus diversos edificis a l'poca actual, remodelant-los i solucionant els inconvenients que tenien tot aix grcies als programes Edificant de la Generalitat Valenciana als quals ens hem adherit, comenant en breu la segona fase d'aquests.

PRIMERA I TERCERA FASE
La primera fase del Pla Edificant en el CEIP Juan Carlos I va culminar el mes de febrer passat Les obres van comptar amb un import de 424.000 euros, i es van realitzar actuacions consistents en la renovaci de la cuina i el menjador. Tamb va canviar el sistema elctric del edifici de dalt, aix com el sistema de calefacci. Al mateix temps s'ha reformat la sala de calderes del centre amb la renovaci d'aquestes. Tamb es van realitzar obres d'accessibilitat.
A ms tamb est sollicitat per al futur un tercer pla Edificant valorat en prop de 600.000 euros per a escometre diverses obres en l'edifici de l'Institut de la localitat. Bsicament s'aprofitar per a substituir la coberta del centre desprs de detectar-se una srie de problemes. A ms es buscar la reposici del sl del gimns, l'adequaci dels nivells del terreny i finalment canviar el depsit de gasoil, qesti que ja tenia prevista Conselleria per que finalment tamb s'ha decidit incorporar a aquest programa Edificant per a l'Institut.
En global, entre els tres programes Edificant de la Generalitat Valenciana a travs de la Conselleria dEducaci s'invertiran aproximadament 2,5 milions d'euros a Almenara entre el collegi i l'institut.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana