Almenara: L'Associaci Musical Santa Ceclia d'Almenara celebra la seua festa amb moltes novetats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190754_117127/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190754_117127/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190754_117127/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 20-11-2019
L'Associaci Musical Santa Ceclia d'Almenara celebra la seua festa amb moltes novetats

LAssociaci Musical Santa Ceclia dAlmenara (AMSCA) est aquesta setmana celebrant la festivitat de la seua patrona amb moltssimes novetats en tots els mbits. Aix, a nivell orgnic, destaca el relleu en la presidncia, ja que seran les primeres celebracions amb el nou president, Andrs Comas, al capdavant de l'entitat rellevant a Fernando Faubell desprs de cinc anys en el crrec. A ms la banda simfnica estrena director, amb l'arribada d'lex Puchades Romero que precisament dirigir el seu primer concert en aquestes celebracions, substituint Miguel Bautista que ha dirigit l'entitat els ltims nou anys. Finalment, tamb es dona la benvinguda en aquestes celebracions a una nova secci que s'incorpora a la famlia de la AMSCA, la coral CantdeCor que est dirigida per Pilar Forner Bayarri.
Una altra de les novetats que presenten les festes enguany s que en lloc de realitzar les activitats en un cap de setmana, s'ha creat la Setmana Cultural que engloba totes les activitats i celebraciontes tant de les bandes de msica com de lEscola de Msica Si-Fa-Sol. Aix des del dilluns passat es venen desenvolupant jocs i manualitats musicals, tallers de clarinet, obo, batukada, msica moderna o de cambra.
Dissabte que ve a la vesprada es realitzar la recollida dels nous integrants de la banda simfnica, que enguany seran Carles Cruces Gmez, Marc Bernat Urtado, i Quique Galarza Saura, sent els tres de l'mbit de la percussi. A ms en aquesta edici de 2019, la Musa de la Msica, ser ngela Latorre Rebollar i el seu acompanyant, Alejandro Mens Rebollar.
A les 19.30 ser el concert de Santa Cecilia en el Centre FPA Paulo Freire, amb el debut del nou director. A ms en el descans s'entregaran els instruments als huit nous educands. Tamb destacar que enguany la Banda Juvenil incorpora a onze nous msics. A la nit, les celebracions seguiran en el poliesportiu.
El diumenge arrancar amb una cercavila de la banda simfnica i la banda juvenil, per a donar pas al trasllat de Santa Cecilia fins a l'esglsia per a celebrar la Santa Missa en la qual participar a ms de les dues bandes la nova coral CantdeCor. Els actes es tancaran amb el menjar de germanor.
El nou president, Andrs Comas, ha destacat el creixement de l'entitat i l'aposta per les novetats d'enguany. A ms ha agrat la collaboraci de totes les persones i entitats que ens donen suport al llarg de l'any i ha convidat a la participaci en les activitats previstes per lAssociaci Musical Santa Ceclia dAlmenara.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana