Almenara: 60 expositors se citaran en el Mercat Valencià de nadal d'Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191178_117494/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 02-12-2019
60 expositors se citaran en el Mercat Valencià de nadal d'AlmenaraEl comerç local i les activitats d'associacions del municipi tindran gran protagonismeProp de 60 expositors es donaran cita en la primera edició del Mercat Valencià de Nadal d'Almenara que estan ultimant les àrees de Turisme i Cultura de l'Ajuntament d'Almenara i que se celebrarà entre el divendres 13 i el diumenge 15 de desembre en la Plaça del Mercat i voltants, substituint a la fins ara coneguda *Fira de Nadal que únicament se celebrava durant una jornada. En el nou Mercat Valencià de Nadal tindran una notable importància els comerços de la localitat amb l'objectiu que potencien les seues vendes i promocions els seus productes cara a les dates nadalenques, segons ha explicat el regidor de Turisme i Comerç, Juan *Cruces. A més se'ls sumaran també artesans, firaires i llocs de gastronomia que complementaran l'oferta per a les tres jornades.

A més també es realitzaran nombrosos esdeveniments i actes durant els tres dies de fira, en els quals també destacaran les entitats locals com Som Teatre, la colla Garramatxa, la LLavor Dolçaina i Tabal, l'Associació de Bombos i Tambors o la col·laboració d' Estel Bosó que realitzarà una visita guiada per la localitat. A més, no es descarta que col·laboren en el programa més col·lectius i associacions locals que enriquiran la fira. També hi haurà espectacles de teatre al carrer, així com de circ, sense oblidar les activitats per als més xicotets amb tallers i jocs, així com la presència d'una granja interactiva.

El regidor de Turisme i Comerç, Juan Cruces, ha destacat que "estem ultimant un gran esdeveniment, una fira nadalenca molt diferent respecte a la que s'ha realitzat fins ara, amb l'objectiu de continuar millorant i potenciant el comerç local, ja que ampliem dies, activitats i potencial de la fira".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana