Almenara: L'Ajuntament d'Almenara convoca una borsa d'ocupaci per a deu places per a la brigada municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191487_117757/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 12-12-2019
L'Ajuntament d'Almenara convoca una borsa d'ocupaci per a deu places per a la brigada municipal

L'Ajuntament d'Almenara ha convocat un procs selectiu per a la creaci d'una borsa de treball per a proveir deu llocs especialitzats en la brigada municipal durant sis mesos al llarg del prxim any 2020. Els contractes comenaran el 2 de gener i estaran vigents fins al 30 de juny. El contracte ser d'una jornada laboral completa que es desenvolupar amb carcter general de dilluns a divendres (pot haver-hi excepcions) i que ser en jornada partida o intensiva segons les necessitats del servei.
Les persones interessades, necessria i obligatriament hauran d'acreditar un ofici dobrer, lampista, fuster, pintura, electricista, jardiner, manteniment o tasques similars, per la qual cosa no es baremaran les sollicituds d'aquelles persones que no complisquen aquest requisit. Les sollicituds entregades per a aquesta bossa s'utilitzaran exclusivament per a aquestes contractacions d'oficis, i no quedaran per a posteriors contractacions. Les bases completes es poden trobar en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Almenara, aix com en la seu electrnica, la web i les xarxes socials. Les persones interessades disposen de fins a cinc dies hbils per a presentar les sollicituds en el consistori.
L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha destacat la principal novetat d'aquesta borsa per a la brigada municipal, ja que per al prxim exercici es canvia el format. Abans es realitzaven tres borses per a contractes de quatre mesos. Ara farem dues borses de contractes de mig any, de sis mesos, perqu busquem d'una banda ms continutat en la brigada municipal quant al personal i per una altra que les persones contractades puguen treballar almenys mig any, afavorint aix la seua reintroducci en el mercat laboral.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana