Almenara: El mercat valencià de nadal obre les seues portes a Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191535_117797/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191535_117797/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/12/191535_117797/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 13-12-2019
El mercat valencià de nadal obre les seues portes a Almenara


El comerç local i les activitats d'associacions del municipi tindran gran protagonismeLa primera edició del Mercat Valencià de Nadal d'Almenara ja està en marxa fins diumenge que ve a la nit. Són prop de 70 expositors els que participen en aquesta nova aposta comercial i nadalenca en la qual tenen una notable importància els comerços de la localitat, amb l'objectiu que potencien les seues vendes i promocions els seus productes cara a les dates nadalenques, i que es veuen acompanyats per artesans, firaires i llocs de gastronomia. No faltarà una granja d'animals amb els quals podran interactuar els més xicotets ni tampoc uns cavallets. El Mercat Valencià de Nadal es podrà trobar en la plaça del Mercat i adjacents.

En les activitats complementàries de la fira també tindran un notable protagonisme els col·lectius i entitats locals. Així, l'acte inaugural ha comptat amb la presència del grup local Som Teatre i la colla Garramatxa, que han realitzat el pregó. Demà al matí, Estel Bosó realitzarà una visita guiada pels llocs històrics de la localitat com la Muralla. A la vesprada a les 18 hores, serà l'Associació de Bombos i Tambors els que amenitzen la fira. El diumenge al migdia, el protagonisme serà per al Grup de Dances la Corona i per a la Llavor Dolçaina i Tabal que realitzaran danses i interpretaran nadales. A més, al llarg de tota la jornada del dissabte hi haurà tallers i jocs infantils, mentre que per al diumenge s'han programat tres actuacions de "circ al carrer".

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat que amb aquest nou Mercat Valencià de Nadal "volem donar un impuls a aquesta cita nadalenca per a continuar potenciant el comerç local, ja que ampliem a tres dies la fira complementant-la i omplint-la d'activitats variades per a atraure un major número de públic que redunde en les vendes nadalenques". Pérez ha agraït als comerços participants la seua presència i ha animat als veïns i visitants al fet que s'acosten aquests dies a la nova proposta nadalenca d'Almenara.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana