Almenara: La falla "El Compromís" d'Almenara es trasllada a la plaça del mercat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192445_118581/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 19-01-2020
La fallaTant els monuments com el casal, estaran les pròximes celebracions en la nova ubicació


La Falla El Compromís d'Almenara traslladarà, tant els monuments com el casal, a la Plaça del Mercat d'Almenara per a les pròximes celebracions del mes de març. D'aquesta manera abandonarà la històrica ubicació del carrer Lope de Vega on s'han plantat les falles fins ara i s'ha situat el casal faller. Segons ha comentat el seu president, Héctor Martínez Piña, la necessitat del canvi d'ubicació es va proposar perquè havíem de canviar i deixar el casal habitual en l'emplaçament històric.

D'aquesta manera, el nou casal faller estarà en un local annex al Mercat Municipal, que serà més ampli que l'actual i que cobrirà totes les necessitats de la comissió fallera. A més en estar en la zona de la Plaça del Mercat, els monuments també es traslladaran a aquesta, la qual cosa afavorirà també la visibilitat dels mateixos, ja que passaran a situar-se en una de les zones de major afluència de veïns en la localitat. Igualment la zona de la Plaça del Mercat també serà un bon punt per a la celebració de les activitats a l'aire lliure. De fet el nou casal s'estrenarà el dia de l'exaltació de les falleres majors.

EXALTACIÓ FALLERES MAJORS

D'altra banda, el diumenge 2 de febrer al matí serà l'acte d'exaltació de les falleres majors de "El Compromís" per a aquest exercici 2020, Lorena Cortina i Navarro i Carla Ibáñez i Cortina (fallera major infantil) que són mare i filla. El president infantil serà Pablo Bueso i Martín, mentre que segueix un any més al capdavant de la comissió, Héctor Martínez Piña. Cal assenyalar que Lorena, Carla i Pablo rellevaran respectivament a Paula Aguilar Rebollar, Emma Bueso i a Ian Egea Rodríguez.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana