Almenara: Almenara, nou municipi soci del Fons Valenci per la Solidaritat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193317_119343/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 12-02-2020
Almenara, nou municipi soci del Fons Valenci per la Solidaritat

LAjuntament dAlmenara es va adherir en el plenari ordinari del 29 de gener de 2020, i per unanimitat, al Fons Valenci per la Solidaritat, lentitat municipalista que aglutina els recursos econmics destinats a la cooperaci de les entitats locals de la Comunitat Valenciana, i els dedica a projectes de cooperaci internacional i deducaci per al desenvolupament, i va designar com a representants de lAjuntament al Fons a lalcaldessa Estbaliz Prez i la regidora Paula Aguilar, titular i suplent respectivament.

El municipi de la Plana Baixa, amb lalta com a soci al Fons Valenci, manifesta la seua voluntat de contribuir des de lmbit valenci al desenvolupament de pasos del Sud i fer-ho des de lenfortiment de la cooperaci descentralitzada i del moviment municipalista, sent conscients de la seua transcendncia en la construcci duna societat ms justa i democrtica. LAjuntament dAlmenara assumeix, per tant, el comproms de dotar pressupostriament una partida anual per a projectes de cooperaci internacional i deducaci al desenvolupament a realitzar mitjanant el Fons Valenci. Lacord que adhereix a Almenara al Fons Valenci concreta una aportaci anual dun euro per habitant (6000 euros, en lactualitat).

Amb la incorporaci del municipi castellonenc dAlmenara, el Fons Valenci augmenta el nombre de socis a 122, sent daquests 113 municipis i 9 mancomunitats, continuant amb la tendncia dincrement de socis dels anys anteriors (en 2019 es van adherir 5 nous municipis, i en 2018 sincorporaren 6). A ms a ms, es veu incrementada la presncia de la provncia de Castell a lentitat municipalista per la cooperaci internacional i leducaci per al desenvolupament amb un total de 11 entitats locals castellonenques scies (10 ajuntaments i 1 mancomunitat). 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana