Almenara: Almenara celebra el Memorial Timoteo de cant d'ocells silvestres


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193431_119444/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 15-02-2020
Almenara celebra el Memorial Timoteo de cant d'ocells silvestresMés de 550 exemplars de passerells, caderneres, verderols, gafarrons i mixtos se citaran en La CoronaL'Estadi Municipal La Corona d'Almenara acollirà demà diumenge la celebració d'una nova edició del Memorial Timoteo de cant d'ocells silvestres que organitza l'Associació Ornitològica l'Agüelet, pertanyent a la FOCSE, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.

Des de l'organització es calcula que diumenge que ve se superaran els 550 exemplars de les varietats de passerells, caderneres, verderol, gafarró i mixt, segons ha explicat Carlos Campos des de l'organització. Cal assenyalar que en cada espècie se subdividirà en dues categories, la novella i la d'adults. Un any més, les caderneres i les caderneres mixtes seran les varietats predominants en el concurs.

El campionat de cant d'ocells silvestres començarà a les 9 del matí en el Camp Municipal de la Corona amb l'enjudiciament del cant per espècies i categories per part dels jutges acreditats que es prolongarà al llarg de tot el matí. Cal assenyalar que una vegada classificades les varietats i espècies, cada jutge haurà de jutjar el cant en tandes de 6 ocells durant 12 minuts, amb un màxim de 18 tandes per jutge. Posteriorment les puntuacions i resultats donaran els premiats en cadascuna de les categories i subcategories existents a partir de les 13.30 hores.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana