Almenara: El PP exigeix lluitar per la costa d'Almenara en lloc de blanquejar a Sánchez


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193622_119609/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 21-02-2020
El PP exigeix lluitar per la costa d'Almenara en lloc de blanquejar a Sánchez


El Grup Municipal considera una “vergpnya”que l'alcaldessa justifique la retallada d'ajudes del Govern del PSOE que segueix sense anunciar les obres dels espigons

El Partit Popular d'Almenara ha sol•licitat la defensa de la costa d'Almenara front “a una alcaldessa que es dedica a blanquejar a Pedro Sánchez”. “Considerar suficients els 4,1 milions d'euros que ha anunciat el Govern d'Espanya per a la costa és insultar als veïns del nostre municipi quan sol Almenara té danys valorats en 1,2 milions d'euros”.
Així ho ha manifestat des del Grup Municipal del PP en la localitat la seua portaveu, Amparo Esteve, qui exigeix “plantar cara a un Govern socialista que està provocant amb el seu desistiment de funcions i abandó la regressió de la nostra platja”.
La costa d'Almenara espera des de fa anys que el PSOE desbloquege la construcció d'uns espigons que han de defensar el cordó litoral del municipi. De fet, aquesta és una de les reivindicacions històriques formulades pel PP que reclama del Govern d'Espanya l'execució urgent de les esculleres. Han passat anys no sols sense que s'haja actuat, sinó a més exercint un bloqueig que ha degradat gradualment la nostra costa. “Hui patim els estralls causats per la devastació de la borrasca Gloria i passat un mes encara no hi ha data per a iniciar les obres que permeten recuperar la platja”.
Des del PP lamenten que Almenara tinga en la seua alcaldessa al principal aliat de Sánchez. Estíbaliz Pérez “s'ha dedicat a posar pal•liatius i a maquillar el bloqueig de les inversions que des del seu partit estan arruïnant la nostra costa”. “Ha protegit abans al seu cap de files que als veïns del nostre municipi, i el resultat és, en data de hui, la devastació d'un litoral que no sols urgeix ajudes d'emergència, sinó també l'execució definitiva de les estructures que defensen la costa de manera definitiva”.
Tal com ha assenyalat Esteve, “seguirem al costat dels veïns, reclamant les inversions que per justícia mereix Almenara, mentre l'alcaldessa es dedica a blanquejar el desistiment de funcions d'un president del Govern que fa un mes va vindre, es va fer fotos, i es va anar sense anunciar ajudes. Hui, segueix sense actuar i la nostra costa és el millor exemple del poc que li importa Almenara”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana