Almenara: La policía local d'Almenara realitzarà una classe d'educació viaria per facebook


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194817_120582/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 28-03-2020
La policía local d'Almenara realitzarà una classe d'educació viaria per facebook

Serà demà a partir de les 19 hores en el canal de la pròpia policia. A més hi haurà activitats complementàries sota l'etiqueta #hazelreto



La Policia Local d'Almenara ha programat per a demà diumenge a les 19 hores a través del seu canal de facebook una classe via streaming d'Educació Viària per a xiquets i xiquetes amb l'objectiu de continuar fomentant els valors de la mateixa des de les xarxes socials, en aquesta etapa en el qual la gent es troba en els seus domicilis. La classe serà impartida per l'agent especialitzada en la materia, amb qui podran interactuar.

A més dins de les classes per facebook d'Educació Viària també es proposarà un repte diari per a fomentar els valors de l'educació viària. Així cada dia de la setmana es penjarà en el compte de facebook de la Policia Local d'Almenara una fitxa vinculada a la Seguretat Viària que es podrà descarregar i realitzar, i que una vegada completada podrà realitzar-se una foto de la mateixa i pujar-la a les xarxes perquè puga ser vista. La iniciativa portarà per nom #hazelreto, que serà l'etiqueta identificativa de les activitats.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana