Almenara: L'Ajuntament d'Almenara repartir 6.000 mascaretes entre els vens


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195018_120805/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 14-04-2020
L'Ajuntament d'Almenara repartir 6.000 mascaretes entre els vens

L'Ajuntament d'Almenara adquirir una dotaci de 6.000 mscares homologades FFP2, en unir-se a la comanda que realitzar la Diputaci de Castell a travs d'una empresa de la provncia que les importa des de la Xina, que tardaria entre tres i quatre setmanes a entregar el material. Amb aquesta acci, des de l'equip de govern d'Almenara es prioritza l'atenci directa a cadascun dels vens i venes, perqu les mscares homologades es distribuiran entre la poblaci del municipi, buscant aix donar cobertura a la protecci de la salut, si arribat el cas, es recomanara l's de mscares individuals en tots els llocs.

Segons ha explicat l'alcaldessa, Estbaliz Prez, per a l'Ajuntament d'Almenara, la salut de les seues venes i vens est per damunt de qualsevol cosa, i l'objectiu s facilitar aquestes mscares que tindran gran utilitat per aix quan rebem la proposta per part de la Diputaci de Castell, des de l'equip de govern, veient les necessitats, no dubtem a acceptar-la, per la qual cosa hem encarregat aquestes 6.000 mscares homologades que pagar l'Ajuntament d'Almenara igual que la resta de municipis. Prez ha assenyalat que amb aquesta adquisici es cobrir una primera necessitat de protecci fins que els mercats es normalitzen i el provement de mscares torne a la normalitat. Aquestes mscares precisament sn del mateix tipus que la Diputaci de Castell, juntament amb altres materials, va subministrar a l'ajuntament per al personal de la casa.

L'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez, ha volgut expressar el seu agrament a la Diputaci de Castell per la possibilitat que ens ha brindat, perqu si no fora d'aquesta manera, haguera sigut impossible aconseguir aquest tipus de mscares.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana