Almenara: Almenara concedir ajudes directes a comeros, PIMES i bars


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195191_120960/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | Economa | 23-04-2020
Almenara concedir ajudes directes a comeros, PIMES i bars

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Almenara ha acordat iniciar l'expedient per a la concessi d'ajudes directes als comeros, locals de restauraci i pimes de la localitat. Aix segons ha explicat l'alcaldessa, Estbaliz Prez, amb aquestes ajudes els comeros, bars, restaurants i petites empreses que des del 15 de mar romanen tancades pel Decret d'Estat d'Alarma, obtindran una ajuda directa que ser l'equivalent al 100% de la taxa de recollida de fem, mentre que per als comeros que van haver de parar la seua activitat durant 15 dies, l'ajuda ser l'equivalent al 50% de la taxa de recollida de fem.

Segons Prez, amb aquestes mesures, pretenem donar una primera ajuda directa a les nostres empreses i comeros locals, que seran un dels sectors que buscarem ajudar, recolar i potenciar en els pressupostos que estem refent per a afrontar la segona part de l'any.

Uns pressupostos renovats que continuem refent i preparant amb la prioritat d'atendre les persones per temes socials i que estiguen en l'atur, aix com aquest sector del comer, restauraci i xicoteta empresa. Uns pressupostos renovats per a la situaci actual que volem compten amb les aportacions de tot l'arc municipal, per la qual cosa una vegada tinguem unes lnies mestres clares convocar als portaveus dels grups municipals per a poder treballar-los i refer-los en conjunt entre totes les formacions poltiques de la Corporaci a la recerca del consens.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana